October 26, 2020

MAAK KENNIS MET LUCAS EN TOM.

blog image

Ons development team groeit, en daar horen ook twee kersverse development stagiaires bij. Maak kennis met Lucas & Tom onze front-end én back-end stagiaires die aankomende tijd ons development team zullen versterken.

Kunnen jullie jezelf kort voorstellen? Iedereen is heel benieuwd naar wie jullie zijn!


Lucas

Dat kan ik... ik ben dus Lucas, 19 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn met mijn ouders. Ik studeer Creative Media & Game Technologies (CMGT) aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd speel ik graag videospelletjes. Sommige speelsessies neem ik op, bewerk ik en upload ik naar YouTube. Voetbal is mijn favoriete sport, maar die hobby is tijdens mijn studie helaas naar de achtergrond verdreven.

Tom

En ik ben Tom. Ik studeer informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Ik zit momenteel in mijn derde jaar en ik ben erg enthousiast om te werken in een professioneel omgeving. Ik ben niet bang om uitdagingen tegemoet te gaan. In mijn vrije tijd sport ik graag om mezelf scherp te houden.


Wat vinden jullie het allerleukste aan development?


Lucas: Ik heb mijn opleiding grotendeels gekozen omdat 'Game Technologies' in de naam zit. Dat vind ik nog altijd het leukst. Projecten met gamedesign en -development zullen altijd een streepje voor hebben bij mij.


Tom: Ik vind het leuk om te leren over nieuwe technologieën. Ook vind ik het leuk om problemen op te lossen en deze te realiseren met behulp van deze nieuwe technologieën.

En... waar we natuurlijk heel nieuwsgierig naar zijn. Hoe hebben jullie je eerste periode ervaren bij Dio?


Lucas: Het is wennen aan hoe er wordt gewerkt hier. De meeste tools die we gebruiken waren nieuw voor mij. Veel dingen herkende ik wel, maar hadden een implementatie of toepassing die net iets anders is dan in de tool die ik er normaal voor zou gebruiken. Ik had ook het idee dat ik - nu ik in een "real-world-project" werk - beter moest nadenken bij alle stappen die ik onderneem. Ik kan niet meer zomaar wat doen. Ik krijg binnen Dio gelukkig de tijd om te acclimatiseren aan deze vibe.


Tom: Ik vind dat Dio een hele prettige werkomgeving heeft met toffe mensen. Ik heb al veel geleerd in deze periode en heb het werken bij Dio nu al als heel erg prettig ervaren, omdat we dingen gedaan krijgen maar de sfeer nog steeds gezellig houden.


En last but not least… Waar kijk je het meeste naar uit tijdens je stageplek bij Dio?


Lucas: Een goede beoordeling, haha. Maar even zonder dollen... ik kijk ernaar uit om de kennis die ik heb opgedaan in mijn eerste twee studiejaren toe te passen in echte projecten - waar we als team echt iets van waarde creëren voor een klant/opdrachtgever.

Tom: Ik kijk ernaar uit om te leren van mijn werkervaring in Dio Agency en van de mensen waarmee ik werk. Het lijkt me tof om samen richting een doel te werken. Waar mogelijk zal ik proberen een steentje bij te dragen en in een ideale wereld zou ik graag nieuwe technologieën willen introduceren aan het team waarvan Dio op langer termijn van kan profiteren.

Heb je vragen?

Heb je vragen over een development stage bij Dio? Vraag ze aan Rick.

Ook leuk.

May 20, 2020

SAMEN WETEN WE ALLES

Digitaal leren verovert de wereld, maar het blijft helaas te vaak een kwestie van kennis ‘over de schutting gooien’. Bereiken we hiermee de meest optimale manier van leren? Is de huidige vorm van digitaal leren écht alles wat er is?

April 14, 2020

MEER LEREN OVER LEREN

Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers op een actieve en effectieve manier toegang krijgen tot de juiste kennis? De vraag die bij iedere teamleider of werkgever wel eens speelt.

April 10, 2020

GEDRAGSVERANDERING DOOR EEN DAGBOEKJE

“Ik was vooral onder de indruk van Dio door de snelheid waarmee ze de essentie van beide behandelstrategieën hebben doorgrond en vertaald naar een digitaal concept.”