March 20, 2019

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE AFSTUDEERSTAGIAIR: JEROEN.

blog image

Mijn doel is om dit complexe probleem transparanter te maken en de vele kansen in de markt met beide handen aan te grijpen.

Hoi, ik ben jeroen. Geboren in Frankrijk, getogen in Woerden en momenteel mijn eigen plekje in Rotterdam. Vanaf jongs af aan ben ik graag in contact met mensen en heb ik een passie voor muziek en sport. Mijn opleiding Global Marketing en Sales heeft mij een goede houvast gegeven om mezelf verder te ontwikkelen en te verdiepen in onderwerpen die ik interessant en nuttig vind. Met een aanpak van ‘gewoon doen’ breng ik mensen en ideeën bij elkaar. Mijn vorige stage heb ik gelopen in Zuid Afrika, hier was ik verantwoordelijk voor het opzetten van logistieke sales en marketing kanalen voor de distributie van Schone kookstellen in de armste wijken van Kaapstad en haar omgeving.

Met een achtergrond in marketing, sales en ondernemen en veel passie voor maatschappelijke thema’s ga ik nu mijn afstudeertraject invulling geven bij Dio. In tegenstelling tot een gewone scriptie mag ik mijn eigen project gaan managen en ben ik bij Dio gekomen om impact te creëren (in plaats van heel veel onderzoeken).

Dio agency heeft alle expertise en kennis in huis om toekomstig gedrag te ontwerpen via digitale communicatiemiddelen. Applicaties waarmee je doelgerichter kan sporten, gezonder kan eten, lekkerder in je vel zit of misschien wel ingewerkt wordt bij je nieuwe werkgever… wie kent ze niet?

Het op de markt brengen van deze applicaties vergt enorm veel onderzoek en er moet samengewerkt worden met vele partijen. Met als valkuil dat al het geld en tijd gestoken wordt in het daadwerkelijk softwarematig bouwen en implementeren van de app.

Hier dient mijn rol zich aan: het introduceren van Becap en het detecteren van pijnpunten in de markt. Mijn doel is dan ook om dit complexe probleem transparanter te maken en de vele kansen in de markt met beide handen aan te grijpen en zo bijvoorbeeld strategische partnerships te sluiten en met veel organisaties en mensen om de tafel komen te zitten. Wat er precies nodig is om waarde te creëren in de digitalisering van o.a. medische sectoren is onzeker, het enige zekere is dat ik mijzelf 120% zal inzetten en ik bij Dio heel veel ga leren.


Heb je vragen?

Stel ze aan Jeroen.

Ook leuk.

October 26, 2020

MAAK KENNIS MET LUCAS EN TOM.

Ons development team groeit, en daar horen ook twee kersverse development stagiaires bij. Maak kennis met Lucas & Tom onze front-end én back-end stagiaires die aankomende tijd ons development team zullen versterken.

May 20, 2020

SAMEN WETEN WE ALLES

Digitaal leren verovert de wereld, maar het blijft helaas te vaak een kwestie van kennis ‘over de schutting gooien’. Bereiken we hiermee de meest optimale manier van leren? Is de huidige vorm van digitaal leren écht alles wat er is?

April 14, 2020

MEER LEREN OVER LEREN

Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers op een actieve en effectieve manier toegang krijgen tot de juiste kennis? De vraag die bij iedere teamleider of werkgever wel eens speelt.