April 12, 2019

ONZE NIEUWE COLLEGA RICK

blog image

“Mijn eerste week bij Dio?” Het voelt alsof ik hier al veel langer rondloop.

“Mijn eerste week bij Dio?” Het voelt alsof ik hier al veel langer rondloop. Het was chaotisch, vol met nieuwe prikkels en borrels maar bovenal voelde het allemaal heel vertrouwd aan.

Wat kun je ons over jezelf vertellen?

Mijn naam is Rick Nijsse, 25 jaar oud en ik woon in Rotterdam samen met mijn vriendin en Salem (Onze kat). In mijn vrije tijd hou ik mij veel bezig met sporten, hardlopen, fietsen en zwemmen. Heb nog altijd de droom om een keer een triathlon te voltooien. Daarnaast vind ik het heel leuk om bezig te blijven als ontwerper door het maken van kunstzinnige games.

Ik heb eerst een jaar aan de kunstacademie gestudeerd waarna ik toch Communicatie en Multimedia Design ben gaan studeren in Breda. Ik vind de combinatie van kunst en techniek enorm fascinerend. Of het nu een interactieve installatie, een experimentele art game of fancy website is. Ik vind het altijd heel interessant om bezig te zijn met ontwerp, interactie en user experience.

Kun je wat vertellen over jouw rol binnen het team van Dio Agency?

Ik ga aan slag als de front-end developer en parttime Scrum master. Waarbij ik verantwoordelijk ben voor het uiterlijk, interactie en toegankelijkheid van de applicaties en tools. Ook ga ik Dio helpen met het professionaliseren van het development team, nu het met mijn komst verdubbelt is.

Ik mag gelijk beginnen met een aantal super toffe projecten zoals het maken van Agrippa en Sunemule, het eigen maken van Ionic en meedenken aan Becap, de applicatie die Dio zelf wilt ontwikkelen.

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

Op dit moment heb ik enkele jaren ervaring als front-end developer. Dit wil ik uitbouwen zodat ik over 5 jaar mijzelf een waardige UX engineer kan noemen en veel geleerd te hebben over User Experience vanuit een psychologische invalshoek.

Heb je vragen?

Stel ze aan Rick.

Ook leuk.

November 17, 2019

DESIGN THINKING IN DE ZORG

“Ik was vooral onder de indruk van Dio door de snelheid waarmee ze de essentie van beide behandelstrategieën hebben doorgrond en vertaald naar een digitaal concept.”

March 20, 2019

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE AFSTUDEERSTAGIAIR: JEROEN.

Mijn doel is om dit complexe probleem transparanter te maken en de vele kansen in de markt met beide handen aan te grijpen.

February 21, 2019

EEN ‘DESIGN SPRINT' IN PRACTICE’, HOE GAAN WE TE WERK?

In 5 dagen tools ontwikkelen door kwalitatief onderzoek, prototyping en testen met betrokken. Het kán in Design Sprints.