February 27, 2018

STOPPEN MET ROKEN.

blog image

Ik ga een product ontwikkelen dat jong-volwassenen zal helpen om te stoppen met roken.

Hi! Mijn naam is Sylvana en ik ben een 4e jaars studente van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. De komende vijf maanden ga ik bij Dio afstuderen. Voor mijn afstudeerproject ga ik een product ontwikkelen dat jong-volwassenen (18-25) zal helpen om te stoppen met roken.

Voor dit onderwerp zijn al veel producten ontworpen. Er is dus genoeg inspiratie te vinden, maar dit maakt het wel moeilijker om iets te maken dat nog niet bestaat. Omdat ik mijzelf verder wil ontwikkelen als onderzoeker tijdens mijn afstudeerstage, zal ik daar extra veel aandacht aan besteden. Met een goed onderzoek en een hoop creativiteit gaat het helemaal lukken.

Natuurlijk is afstuderen spannend, maar ik heb erg veel zin in de aankomende vijf maanden. Het lijkt me vooral leuk om helemaal zelf, zonder al te veel richtlijnen van school, het ontwerpproces in te richten en hierbij kennis te maken met nieuwe ontwerp tools en methoden.

Heb je vragen?

Stel ze aan Sylvana

Ook leuk.

May 20, 2020

SAMEN WETEN WE ALLES

Digitaal leren verovert de wereld, maar het blijft helaas te vaak een kwestie van kennis ‘over de schutting gooien’. Bereiken we hiermee de meest optimale manier van leren? Is de huidige vorm van digitaal leren écht alles wat er is?

April 14, 2020

MEER LEREN OVER LEREN

Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers op een actieve en effectieve manier toegang krijgen tot de juiste kennis? De vraag die bij iedere teamleider of werkgever wel eens speelt.

April 10, 2020

GEDRAGSVERANDERING DOOR EEN DAGBOEKJE

“Ik was vooral onder de indruk van Dio door de snelheid waarmee ze de essentie van beide behandelstrategieën hebben doorgrond en vertaald naar een digitaal concept.”